Επικοινωνήστε μαζί μας
Search here:

Καμπάνιες Google Adwords

Data driven performance marketing καμπάνιες για επιχειρήσεις που θέλουν αποτελεσματικότητα με μετρήσεις όπως CPA, ROI και ROAS αξιοποιώντας στο μέγιστο και το τελευταίο cent του διαφημιστικού budget σας .
Google Adwords example
Τα Google Adwords από τις πιο αποτελεσματικές πλατφόρμες για την προβολή και την προώθηση πωλήσεων στο internet. Με 10+ χρόνια εμπειρία εφαρμόζουμε προχωρημένες τακτικές για να πετύχουμε τους στόχους σε πωλήσεις, κόστος διαφήμισης ανά πώληση και Return on Investment.

Αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία των Google Adwords, με συγκεκριμένη στρατηγική ανά καμπάνια, ακριβή στόχευση σε κάθε keyword, αρνητικές λέξεις πετυχαίνοντας quality score 8-10 μειώνουμε δραματικά το κόστος ανά click (cpc) για να φέρουμε νέους πελάτες και πωλήσεις στο site σας. Αξιοποιούμε το δυναμικό remarketing για να επαναστοχεύουμε τους επισκέπτες του site ώστε να επιστρέψουν και να ολοκληρώσουν μια αγορά.

Αναλόγως το διαθέσιμο budget μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις για να μεγιστοποιήσετε το αποτέλεσμα αξιοποιώντας την εμπειρία μας στην επιχείρηση σας.

Τι προσφέρουμε

Προσωπικό σύμβουλο πιστοποιημένο από την Google

Άμεση αποτελεσματικότητα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα συνεργασίας

Οι στόχοι σας γίνονται οι δικοί μας στόχοι, επιθυμούμε μακροχρόνιους συνεργάτες

Βελτιστοποίηση ώστε να έχετε το μικρότερο δυνατό κόστος για κάθε κλικ

Πλήρη διαφάνεια, σας ενημερώνουμε σε πραγματικό χρόνο για όλες τις κινήσεις του λογαριασμού σας

Μέτρηση μετατροπών (conversions) ακόμα και τα τηλέφωνα

Ανταγωνιστικό κόστος αναλόγως τις ανάγκες σας κάθε μήνα

Πληρώνετε μόνο για τα κλικ που γίνονται στις διαφημίσεις και άρα για πραγματικούς πελάτες

Ποιοι είναι οι στόχοι σας?

Τα ποσοτικά στοιχεία έχουν την θέση τους αλλά πιο σημαντικά στο Digital Marketing είναι τα ποιοτικά στοιχεία είδικά στο e-commerce. Από CPA (Cost per Acquisition) μέχρι ROAS (Return On Ad Spend) μπορείτε να έχετε την σωστή εικόνα για το αποτέλεσμα των καμπανιών σας.

Υπολογιστής Κόστους Διαφήμισης Adwords

Εισάγετε το budget για να υπολογίσετε κατά προσέγγιση τα αποτελέσματα μιας καμπάνιας adwords. Εδώ γίνονται κάποιες παραδοχές που μπορεί να διαφέρουν σε κάθε διαφημιζόμενο.

Κόστος ανά click (cpc)

To κόστος ανά κλικ γνωστό και ως ‘cpc’ είναι το μέσο κόστος που χρεώνουν το Google Adwords ανά κλικ.

Για παράδειγμα το cpc είναι υπολογισμένο στα 0,30€.  Αυτή είναι μια μέση τιμή η οποία με καλό optimization μπορεί να πέσει ακόμα και στα 0,10€ ανά κλικ. Σε διαφημιζόμενους με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό το κόστος μπορεί να ξεπεράσει το 1€.

Ποσοστό μετατροπής

Tο ποσοστό μετατροπής γνωστό και ως conversion rate είναι το ποσοστό των χρηστών που ολοκληρώνουν μια επιθυμητή ενέργεια όπως για παράδειγμα μια αγορά ή μια εγγραφή. Μεσοσταθμικά αυτό είναι υπολογισμένο στο 2%.

Υπολογιστής
Budget:
Κόστος ανά κλικ(cpc):
Ποσοστό μετατροπών: %

Πελάτες

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για προσφορά!