Επικοινωνήστε μαζί μας
Search here:

Υπηρεσίες Digital Marketing για ιατρούς, κλινικές & κέντρα ιατρικής αισθητικής

Παρέχουμε μια πλήρης γκάμα υπηρεσιών για την ανάπτυξη των επαγγελμάτων υγείας με ευαισθησία και υπευθυνότητα. Η διαφήμιση έχει στόχο την προσέλκυση νέων πελατών αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας στην προώθηση ιατρικών υπηρεσιών στο internet.  Οι καμπάνιες σας θα έχουν μετρήσιμα αποτελέσματα και μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Συνεργαζόμαστε με κάποιες από τις μεγαλύτερες κλινικές και νοσοκομεία της Ελλάδας. Αξιοποιήστε τις λύσεις μας για να προωθήστε τις υπηρεσίες σας online.

Ιατρικό Marketing - Τι προσφέρουμε

  • Ολιστική προσέγγιση στο digital marketing από την προβολή μέχρι το ραντεβού
  • Σχεδιασμός & υλοποίηση προβολής με βάση συγκεκριμένο business plan & στρατηγική
  • Πλήρης αποτίμηση όλων των ενεργειών
  • Προσωπικός σύμβουλος πιστοποιημένος από την Google με εμπειρία στο ιατρικό marketing
  • Ευέλικτα πακέτα χωρίς δέσμευση αναλόγως τις ανάγκες σας
  • Προσφορά γνωριμίας 1 καμπάνια δωρεάν
12

Πελάτες

237

Καμπάνιες

32761

Μετατροπές

265000

Διαφημιστικό Budget

Υπηρεσίες Ιατρικού Digital Marketing

Google Adwords

Είμαστε πιστοποιημένοι από την Google και αναλαμβάνουμε να στήσουμε και να βελτιστοποιήσουμε  τις καμπάνιες σας για να έχετε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα με το μικρότερο πιθανό κόστος.

Facebook Ads

Με στοχευμένη διαφήμιση στο facebook μπορείτε να ενημερώστε υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες με τα νέα σας, τις νέες σας υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Σας βοηθάμε να δημιουργήστε ελκυστικό περιεχόμενο για την σελίδα σας!

Digital Strategy

Έχετε ερωτήματα σε σχέση με την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε στο Digital Marketing; Σας μεταφέρουμε την εμπειρία μας από την συνεργασία μας με εκατοντάδες πελάτες τα τελευταία 10 χρόνια!

SEO

Το SEO θέλει ψάξιμο και επειδή εμείς συνέχεια το ψάχνουμε (!) σας μεταφέρουμε όλη την εμπειρία μας σε μορφή εξατομικευμένων συμβουλών για το site σας!

Advanced Tracking

Πόσες πωλήσεις έφερε αυτή η καμπάνια; Αυτή η λέξη κλειδί; Να επενδύσω περισσότερο στο Facebook ή το Google; Με τα τηλέφωνα τι γίνεται; Δίνουμε λύσεις για όλα τα προβλήματα μέτρησης αποτελεσματικότητας.

Εκπαίδευση

Αναλαμβάνουμε να εκπαιδεύσουμε εσάς και τα στελέχη σας μέσω ατομικευμένων σεμιναρίων σε θέματα Digital Marketing όπως Google Analytics, Adwods, Facebook Marketing, Email Marketing κ.α.

Υπολογιστής Κόστους Διαφήμισης

Εισάγετε το budget για να υπολογίσετε κατά προσέγγιση τα αποτελέσματα μιας καμπάνιας digital marketing. Εδώ γίνονται κάποιες παραδοχές που μπορεί να διαφέρουν σε κάθε διαφημιζόμενο.

Κόστος ανά click (cpc)

To κόστος ανά κλικ γνωστό και ως ‘cpc’ είναι το μέσο κόστος που χρεώνει μια διαφημιστική πλατφόρμα όπως για παράδειγμα τα Google Adwords ανά κλικ.

Για παράδειγμα το cpc είναι υπολογισμένο στα 0,30€.  Αυτή είναι μια μέση τιμή η οποία με καλό optimization μπορεί να πέσει ακόμα και στα 0,10€ ανά κλικ. Σε διαφημιζόμενους με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό το κόστος μπορεί να ξεπεράσει το 1€.

Ποσοστό μετατροπής

Tο ποσοστό μετατροπής γνωστό και ως conversion rate είναι το ποσοστό των χρηστών που ολοκληρώνουν μια επιθυμητή ενέργεια όπως για παράδειγμα μια αγορά ή μια εγγραφή. Μεσοσταθμικά αυτό είναι υπολογισμένο στο 2%.

Υπολογιστής
Budget:
Κόστος ανά κλικ(cpc):
Ποσοστό μετατροπών: %

Πελάτες

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και αξιοποιήστε την προσφορά γνωριμίας!