Επικοινωνήστε μαζί μας
Search here:

Υπηρεσίες Digital Marketing για την Επιχείρηση σας

Παρέχουμε μια πλήρης γκάμα υπηρεσιών digital marketing για την στήριξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στο internet

Google Adwords

Είμαστε πιστοποιημένοι από την Google και αναλαμβάνουμε να στήσουμε και να βελτιστοποιήσουμε  τις καμπάνιες σας για να έχετε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα με το μικρότερο πιθανό κόστος.

Facebook Ads

Με στοχευμένη διαφήμιση στο facebook μπορείτε να ενημερώστε υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες με τα νέα σας, τις νέες σας υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Σας βοηθάμε να δημιουργήστε ελκυστικό περιεχόμενο για την σελίδα σας!

Digital Strategy

Έχετε ερωτήματα σε σχέση με την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε στο Digital Marketing; Σας μεταφέρουμε την εμπειρία μας από την συνεργασία μας με εκατοντάδες πελάτες τα τελευταία 10 χρόνια!

SEO

Το SEO θέλει ψάξιμο και επειδή εμείς συνέχεια το ψάχνουμε (!) σας μεταφέρουμε όλη την εμπειρία μας σε μορφή εξατομικευμένων συμβουλών για το site σας!

Advanced Tracking

Πόσες πωλήσεις έφερε αυτή η καμπάνια; Αυτή η λέξη κλειδί; Να επενδύσω περισσότερο στο Facebook ή το Google; Με τα τηλέφωνα τι γίνεται; Δίνουμε λύσεις για όλα τα προβλήματα μέτρησης αποτελεσματικότητας.

Εκπαίδευση

Αναλαμβάνουμε να εκπαιδεύσουμε εσάς και τα στελέχη της εταιρίας σας μέσω ατομικευμένων σεμιναρίων σε θέματα Digital Marketing όπως Google Analytics, Adwods, Facebook Marketing, Email Marketing κ.α.

Υπολογιστής Κόστους Διαφήμισης

Εισάγετε το budget για να υπολογίσετε κατά προσέγγιση τα αποτελέσματα μιας καμπάνιας digital marketing. Εδώ γίνονται κάποιες παραδοχές που μπορεί να διαφέρουν σε κάθε διαφημιζόμενο.

Κόστος ανά click (cpc)

To κόστος ανά κλικ γνωστό και ως ‘cpc’ είναι το μέσο κόστος που χρεώνει μια διαφημιστική πλατφόρμα όπως για παράδειγμα τα Google Adwords ανά κλικ.

Για παράδειγμα το cpc είναι υπολογισμένο στα 0,30€.  Αυτή είναι μια μέση τιμή η οποία με καλό optimization μπορεί να πέσει ακόμα και στα 0,10€ ανά κλικ. Σε διαφημιζόμενους με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό το κόστος μπορεί να ξεπεράσει το 1€.

Ποσοστό μετατροπής

Tο ποσοστό μετατροπής γνωστό και ως conversion rate είναι το ποσοστό των χρηστών που ολοκληρώνουν μια επιθυμητή ενέργεια όπως για παράδειγμα μια αγορά ή μια εγγραφή. Μεσοσταθμικά αυτό είναι υπολογισμένο στο 2%.

Υπολογιστής
Budget:
Κόστος ανά κλικ(cpc):
Ποσοστό μετατροπών: %
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για προσφορά!